Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι: «Τελειώνει» τον Ποτσετίνο – Σε συζητήσεις με τον πρώτο της στόχο!
Τσέλσι

Τσέλσι: «Τελειώνει» τον Ποτσετίνο – Σε συζητήσεις με τον πρώτο της στόχο!

Η Τσέλσι δε θα δώσει άλλη ευκαιρία στον Ποτσετίνο και φαίνεται πως έχει ήδη βρει τον διάδοχό του.

30.04.2024 | 15:34

Η σεζόν της Τσέλσι δεν κυλάει όπως θα επιθυμούσε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τους «Μπλε». Η ομάδα δύσκολα θα βγει στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και φαίνεται πως ο Μπόελι ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο δημοσιογράφος Γκράεμε Μπέιλι, μιλώντας στο «Chelsea Chronicle», άφησε να εννοηθεί η επικείμενη αποχώρηση του Ποτσετίνο, κάτι που δήλωσε και ο δημοσιογράφος Πέδρο Σεπουλβέντα, ο οποίος προβλέπει την αποχώρηση του Αργεντινού μόλις η αγωνιστική περίοδος φτάσει στο τέλος της.

Ο Ποτσετίνο θα αποχωρήσει από την Τσέλσι

Σύμφωνα τους δημοσιογράφους, η Τσέλσι προετοιμάζεται για την πιθανή αποχώρηση του Ποκετίνο, έχοντας πρόσφατα ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, γεγονός που δείχνει πως ήδη η διοίκηση σχεδιάζει για το «αύριο» του συλλόγου. Μάλιστα, αναφέρουν πως το αεροπλάνο με το οποίο ο προπονητής ταξίδεψε στην Αγγλία ήταν πληρωμένο από την Τσέλσι.

Ενώ η Τσέλσι δεν είναι η μόνη που… φλερτάρει τον Αμορίμ, ο οποίος έχει επίσης ανοίξει συζητήσει με τη Γουέστ Χαμ, το μέγεθος και η οικονομική κατάσταση της Τσέλσι μπορεί να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της, παρά την εκπληκτική πορεία της Γουέστ Χαμ φέτος στην Αγγλία.

Διαβάστε επίσης: Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!

Παρά το ταλέντο που έχει στη διάθεσή του, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει αποτύχει στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της Τσέλσι και μετά το 5-0 κόντρα στην Άρσεναλ φαίνεται πως δεν έχει πιθανότητες να παραμείνει στον πάγκο των «Μπλε». Η διοίκηση φαίνεται πως έχει στην κορυφή της λίστας της τον Ρούμπεν Αμορίμ και είχε μάλιστα συζητήσεις μαζί του, όμως η περίπτωσή του δε θα είναι εύκολη καθώς και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του. Έτσι, μένει να φανεί αν όντως το καλοκαίρι ο Αργεντινός θα αποτελέσει παρελθόν και αν ο Αμορίμ θα είναι ο διάδοχός του.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version