Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Topics

Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε για 36η φορά τη La Liga και πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα και ταυτόχρονα... εύκολα Πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

05.05.2024 | 12:48

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάθε χρόνο ξεκινάει τη σεζόν ως ένα από τα φαβορί και για το Πρωτάθλημα και για το UEFA Champions League. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φέτος βρίσκεται στα ημιτελικά και περιμένει να φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όπου και θα κριθεί η πρόκριση μετά το 2-2 στη Γερμανία. Από την άλλη, ήδη κέρδισε μαθηματικά την La Liga, αφού η Χιρόνα επικράτησε απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 4-2.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωστόσο, μόνο αυτονόητο δεν πρέπει να θεωρηθεί αυτό που κατάφερε φέτος ο Κάρλο Αντσελότι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός κατάφερε να αντιμετωπίσει… άπειρους τραυματισμούς και δύο σημαντικότατες απουσίες από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Πριν καν παίξει το πρώτο του παιχνίδι, ο Τιμπό Κουρτουά υπέστη ρήξη χιαστού, ενώ στον πρώτο αγώνα και ο Μιλιτάο έμεινε εκτός δράσης για τον ίδιο λόγο. Φυσικά, δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη που θα μπορούσε να μην επηρεαστεί αν έχανε τον βασικό της τερματοφύλακα και τον βασικό της αμυντικό.

Η Ρεάλ κατάφερε να μην της λείψει κανένας από τους δύο. Ο Αντρέι Λουνίν κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του Κουρτουά στη βασική ενδεκάδα, ενώ οι Ρούντιγκερ, Νάτσο και Αλάμπα κάλυψαν το κενό του Μιλιτάο. Μάλιστα, και ο Αυστριακός υπέστη ρήξη χιαστών και αναγκάστηκε ο Τσουαμενί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το 36ο Πρωτάθλημά της

Η «Βασίλισσα» με αυτές τις κομβικές απουσίες κατάφερε να κυριαρχήσει στην Ισπανία και μέχρι σήμερα έχει γνωρίσει στο Πρωτάθλημα μόλις μία ήττα, από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Την ίδια ώρα, παραμένει και αήττητη στο Champions League και μπορεί να κατακτήσει ένα ιστορικό double.

Αυτό που έχει κάνει ο Κάρλο Αντσελότι θα μείνει στην ιστορία και πρέπει να μελετηθεί για το πως να διαχειριστεί ένας προπονητής το ρόστερ του και να καλύψει τα κενά που θα δημιουργηθούν. Ο θρυλικός προπονητής έδειξε ακόμη μία φορά γιατί ήταν η κατάλληλη επιλογή για τον πάγκο της Ρεάλ, με πολλούς να θεωρούν πως ήταν… τελειωμένος όταν υπέγραψε στην Έβερτον.

Διαβάστε επίσης: Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)

Ωστόσο, έκανε τους πάντες να του βγάλουν το καπέλο και οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πιο εύκολο και μάγκικο Πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version