ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λαουτάρο: «Ζωτικής σημασίας το να σκοράρω αλλά κάνω ό,τι χρειάζεται η Ίντερ»
Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Ουδεμία νικήτρια στο Μόναχο, μα μια άξιζε τη νίκη
«Κατασπάραξε» τους «Λύκους» και… πάτησε κορυφή η Λίβερπουλ
Στην κορυφή η Γιουβέντους: Κυρία στη Γένοβα με τριάρα και διπλό Βλάχοβιτς (vid)
Γουλβς – Λίβερπουλ: Έχασαν τα άχαστα Σζομποσλάι και Σαλάχ, γκολ και… χαζομάρα ο Κονατέ! (vid)
Ολυμπιακός: Επίσημο του Γιαζίτσι! (pics)
Παίκτης της Τσέλσι για Πάλμερ: «Είσαι μέτριος και… τίποτα παραπάνω» (pic)
Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν: Γκολάρες οι μέσοι Άντριχ και Πάβλοβιτς, 1-1 το ντέρμπι (vids)
«Κόλλησε» την μπάλα ο Μουζιάλα και… ξεχαρβάλωσε για πλάκα την άμυνα της Λεβερκούζεν! (vid)
Όσιμεν… μαγεία και γκολ σκέτη αλητεία! (vid)
Έτσι ο γίγαντας Τροσάρ έγραψε happy end στο παραμύθι με την… πονηρή αλεπού! (vid)
Στην Άρσεναλ αρέσουν τα θρίλερ, αλλά πιο πολύ η… κορυφή! (vid)
Σημαιοφόρος και… 4ασφαιρος Πάλμερ οδηγεί την ωραία Τσέλσι (vid)
Πάλμερ: Πιο καυτός και συνάμα ψυχρός εκτελεστής με ρεκόρ στην ιστορία της Premier League!
Ξανά ο Τζάστιν πληγώνει την Άρσεναλ, γκολάρα στο «Έμιρεϊτς» και 2-2 (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
FACE CONTROL

Τζολάκης: Από την άκρη του πάγκου, στα βιβλία της ποδοσφαιρικής ιστορίας! (vid)

Ο Κωνσταντής Τζολάκης ήταν καταλυτικός παράγοντας της κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό. Δείτε ΟΛΕΣ οι επεμβάσεις του!

Τζολάκης: Από την άκρη του πάγκου, στα βιβλία της ποδοσφαιρικής ιστορίας! (vid)

Ειδική μνεία για μια κατάκτηση διοργάνωσης πρέπει να γίνεται όχι μόνο στον σκόρερ, αλλά και στον τερματοφύλακα μιας ομάδας. Και ο Κωνσταντής Τζολάκης πιστώνεται μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο έπος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη φέτος. Η 29η Μαΐου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες όλων των «ερυθρόλευκων», με την ελληνική ομάδα να σηκώνει ευρω-κούπα μέσα στην «Αγιά Σοφιά» ανήμερα της επετείου της Άλωσης της Πόλης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Τζολάκης είχε προ πολλού καταθέσει τα διαπιστευτήριά του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Προτού πάρει φανέλα και γάντια βασικού έπαιζε αραιά και πού. Πολλές φορές ακολουθούσε απλώς τις αποστολές. Έκανε ζέσταμα στα ματς, αλλά μέχρι εκεί. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου μετατρεπόταν σταθερά σε μια καλή εναλλακτική λύση για τον κάθε προπονητή από το 2019. Μεταξύ άλλων ήταν παρών στον νικηφόρο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το 2020 στο 1-0 με την ΑΕΚ (σ.σ. σκόρερ ο Ραντζέλοβιτς). Πήγε να χάσει λίγο το μομέντουμ του στον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς στα πέναλτι το καλοκαίρι του 2021.

Όπως και να έχει, ο Χανιώτης τερματοφύλακας είναι εδώ. Φέτος διένυσε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και στα 21 του έχει όλο το μέλλον μπροστά του προφανώς. Κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα περιμένοντας το ντεμπούτο του με τη γαλανόλευκη αναφορικά με την ανδρική ομάδα. Διότι έχει συμμετοχές και με τη Ελπίδων και με τη Νέων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η δουλειά, η υπομονή κι η αφοσίωση στα καθήκοντά του μαζί φυσικά και με την αντίληψη που έχει, τον έκαναν να φτάσει μέχρι την κορυφή μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Ο Τζολάκης ήταν και πάλι εξαιρετικός στον τελικό με τη Φιορεντίνα στην «Αγιά Σοφιά».

«Έπιασε τρία πέναλτι ο Τζολάκης!»

Ο Τζολάκης αποδείχθηκε «κέρβερος» με αποκορύφωμα εκείνη την επική εμφάνιση στο «Σουκρού Σαράτσογλου» με τη Φενέρμπαχτσέ. Τότε που ο Ολυμπιακός χάρη στις τρεις αποκρούσεις πέναλτι σε παιχταράδες όπως ο Ουντέρ, ο Τάντιτς κι ο Μπονούτσι, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.




Δεν λύγισε απέναντι στην ομαδάρα του Ουνάι Έμερι τόσο στην Αγγλία όσο και στον Πειραιά. Με τους Πειραιώτες να νικούν εις διπλούν την Άστον Βίλα που φέτος τερμάτισε 4η στην Αγγλία πίσω από Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Κοίταξε στα μάτια κορυφαίους επιθετικούς και τα πήγε εξαιρετικά. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια αυτού του παλικαριού για το σθένος και την αυταπάρνηση που έδειξε σε κάθε παιχνίδι! Πάνω σε αυτόν οφείλει να χτίσει τον νέο Ολυμπιακό της σεζόν 2024-25 ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ…




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ