Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φεύγει ο δυσαρεστημένος Ερνάνες
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φεύγει ο δυσαρεστημένος Ερνάνες

Ο Τσιτσαρίτο βλέπει ενδεκάδα με τα κιάλια και η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ακούσει σε προτάσεις πώλησείς του, με την Ατλέτικο να καραδοκεί.

17.04.2014 | 17:37

Ο Μεξικανός μίλησε τελευταία με τον Μόγιες και ξεκαθάρισε πως είναι δυσαρεστημένος με το χρόνο συμμετοχής του, με το Σκωτσέζο τεχνικό να του ανοίγει την πόρτα της εξόδου.

Έχοντας παίξει σε 30 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις(οι 20 σαν αλλαγή), μόνο ευχαριστημένος δε θα μπορούσε να είναι ο 25χρονος, ο οποίος είδε μες τη σεζόν, Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι να τραυματίζονται, με τον ίδιο ωστόσο να παραμένει στον πάγκο.

Τελευταία φορά βασικός, έπαιξε κόντρα στη Νιούκαστλ πριν δύο εβδομάδες, στη νίκη με 4-0 στην οποία σκόραρε. Από τότε πίστεψε πως άρπαξε την ευκαιρία, όμως συνέχισε να βλέπει το όνομά του εκτός ενδεκάδας. Έτσι, πλησίασε τον προπονητή του, λέγοντας πως μπορεί να φύγει, τη στιγμή που η Ατλέτικο Μαδρίτης περιμένει, ενώ κι άλλες ομάδες θα ενδιαφερθούν σίγουρα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version