Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Eνδιαφέρον της Μπεσίκτας για Φαν ντερ Φάαρτ
Ευρώπη

Eνδιαφέρον της Μπεσίκτας για Φαν ντερ Φάαρτ

Την περίπτωση του αρχηγού του Αμβούργου, Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, φαίνεται πως παρακολουθεί από κοντά η Μπεσίκτας.

20.05.2014 | 18:01

Η σεζόν που μόλις πέρασε δεν ήταν και από τις καλύτερες στην καριέρα του Φαν ντερ Φάαρτ, καθώς παραλίγο να δει την ομάδα στην οποία είναι αρχηγός, το Αμβούργο, να υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Εκτός αυτού το συμβόλαιο του Ολλανδού με την ομάδα του γερμανικού λιμανιού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ήδη η Μπεσίκτας φαίνεται, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, να έχει προσεγγίσει τον έμπειρο χαφ.

“Έχω ακούσει πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για εμένα. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Για την ώρα έχω το μυαλό μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο που αρχίζει σε λίγο καιρό”, ήταν τα λόγια του Φαν ντερ Φάαρτ όταν ρωτήθηκε από Ολλανδούς δημοσιογράφους.

Εκτός από τον έμπειρο μέσο δηλώσεις έκανε και ο αθλητικός διευθυντής του Αμβούργου, Όλιβερ Κρόιζερ: “Ο Ράφαελ έχει συμβόλαιο μαζί μας για ακόμη ένα χρόνο και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα θα μείνει μαζί μας μέχρι τότε”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version