Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα “έχωσε” στο Σαμπέλα για Τέβεζ, ο Μιλίτο
Παγκόσμιο Κύπελλο 2014

Τα “έχωσε” στο Σαμπέλα για Τέβεζ, ο Μιλίτο

Ο Ντιέγκο Μιλίτο μίλησε για τα κατορθώματα του Τέβεζ στην Ιταλία, λέγοντας πως ήταν λάθος να μην πάρει κλήση στην εθνική για το Μουντιάλ.

26.05.2014 | 16:03

Ο επιθετικός της Ίντερ, Ντιέγκο Μιλίτο, δήλωσε σοκαρισμένος από τη μη κλήση του Τέβεζ στην εθνική Αργεντινής, λέγοντας πως άξιζε να βρίσκεται στη Βραζιλία.

“Ο Καρλίτος είναι φοβερός ποδοσφαιριστής. Το έχει αποδείξει όπου κι αν πήγε. Είναι γεννημένος νικητής και οι εμφανίσεις του στην Ιταλία δεν μου έκαναν καμία έκπληξη. Πήγε σε μια ομάδα, όπως η Γιουβέντους, που έχει πολλούς καλούς παίκτες κι ένα εξαιρετικό προπονητή. Όμως επειδή ξέρω την ποιότητά του, δεν μου φαίνεται περίεργο το ότι τα πήγε φανταστικά.

Είχε όλες τις προδιαγραφές να βρίσκεται στην εθνική. Ο Σαμπέλα έκανε λάθος με το να τον αφήσει εκτός. Άξιζε την κλήση. Όπως σε κάθε Μουντιάλ, κάποιοι παίκτες αδικούνται και για αυτό φταίει αποκλειστικά ο προπονητής. Παρόλα αυτά, τώρα πρέπει να στηρίξουμε την Αργεντινή με τους παίκτες που έχει, για να επιστρέψουν από τη Βραζιλία με το τρόπαιο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014
Exit mobile version