Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Λείπει ο Αντριάνο από το ποδόσφαιρο”
Παγκόσμιο Κύπελλο 2014

“Λείπει ο Αντριάνο από το ποδόσφαιρο”

Τα καλύτερα λόγια για τον Αντριάνο είχε να πει ο τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, όταν ρωτήθηκε από Βραζιλιάνους δημοσιογράφους.

30.05.2014 | 14:40

O Aντριάνο πριν από μία δεκαετία ξεκίνησε να “φτιάχνει” όνομα στα γήπεδα της Σέριε Α με τις φανέλες των Πάρμα και Ίντερ όταν σημείωνε το ένα τέρμα πίσω από το άλλο.

Ωστόσο, εν έτει 2014 ο Βραζιλιάνος φορ δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον τον ποδοσφαιριστή που σκορπούσε τον… τρόμο στις αντίπαλες άμυνες στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό και ο τεχνικός της “σκουάντρα ατζούρα”, Τσέζαρε Πραντέλι, όταν και ρωτήθηκε από Βραζιλιάνους δημοσιογράφους σχετικά με την άποψη που έχει για τον έμπειρο επιθετικό μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον “αυτοκράτορα” και ευχήθηκε να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα.

“Πριν από μερικά χρόνια όταν ήρθα να τον δω στην Βραζιλία με συγκίνησε με όλα αυτά που μου είπε. Είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Είχε την προοπτική να γίνει ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο. Λείπει από το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, πιστεύω πως αν χάσει μερικά κιλά, τότε μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014
Exit mobile version