Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Μάχη” για τον Σεσκ
Τσέλσι

“Μάχη” για τον Σεσκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αναμένεται να "κονταροχτυπηθούν" μέχρι τέλους, ώστε να κάνουν δικό τους τον Σεσκ Φάμπρεγας.

01.06.2014 | 21:09

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει γίνει γνωστό πως ο Σεσκ Φάμπρεγας όχι μόνο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και ότι ο επόμενος σταθμός του θα είναι κάποια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι, σύμφωνα με την “Marca” ο Καταλανός χαφ έχει κάνει τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να ερίζουν για την απόκτησή του με τους “κόκκινους διάβολους” να είναι εκείνοι που βρίσκονται σε θέση ισχύος, καθώς του προσφέρουν συμβόλαιο που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά έξι εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Από την πλευρά της οι “μπλε” προσφέρουν στον Σεσκ αυτό που δεν μπορεί η Γιουνάιτεντ. Παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και ο ίδιος ξέρει τα κατατόπια του Λονδίνου, αφού για πολλά χρόνια φόραγε τη φανέλα της Άρσεναλ.

Τώρα όσον αφορά τους “κανονιέρηδες” εκείνοι δεν… καίγονται να κινηθούν για την απόκτηση του Καταλανού μέσου, όμως, σε περίπτωση που αλλάξουν γνώμη θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα χρηματικό ποσό κοντά στα 36 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version