Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mπενζεμά: “Δε φοβάμαι τον Σουάρεζ”
Ρεάλ Μαδρίτης

Mπενζεμά: “Δε φοβάμαι τον Σουάρεζ”

Ο Μπενζεμά ξεκαθάρισε πως ελπίζει η Ρεάλ να πάρει το Σουάρεζ, ενώ το φιλικό με τη Τζαμάικα δεν είναι ενάντια σε αυτόν και το Ζιρού.

08.06.2014 | 18:42

Φήμες θέλουν τη Ρεάλ να κινείται για την απόκτηση του Σουάρεζ και αυτές κλήθηκε να απαντήσει ο Μπενζεμά, για το ενδεχόμενο ανταγωνισμού στη βασική ενδεκάδα της πρωταθλήτρια Ευρώπης.

“Πάντα τέτοιο καιρό ακούγονται πολλά. Δεν πρόκειται να μείνω άγρυπνος για αυτές τις φήμες. Ο ανταγωνισμός ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για μένα. Πάντα είχα από μικρή ηλικία. Μακάρι να έρθει ο Σουάρεζ. Θα με κάνει καλύτερο ο ανταγωνισμός”.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό του με το Ζιρού για τη βασική ενδεκάδα της Γαλλίας στο Μουντιάλ, ο επιθετικός της Ρεάλ ξεκαθάρισε πως δε βλέπει το φιλικό με τη Τζαμάικα, ως μια μάχη ενδεκάδας.

“Δεν είναι αγώνας ανάμεσα σε μένα και το Ζιρού. Από μικρός ποτέ δε μπήκα σε τέτοιες μάχες. Όπως ακριβώς δεν έκανα και με τον Ιγκουαΐν στη Ρεάλ. Το θέμα είναι να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε σα χώρα. Είμαι απόλυτα έτοιμος καθώς επέστρεψα από τους μικροτραυματισμούς που είχα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version