Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συμφώνησαν Μάλαγα-Σίτι για Καμπαγιέρο
Μάντσεστερ Σίτι

Συμφώνησαν Μάλαγα-Σίτι για Καμπαγιέρο

Ο Καμπαγιέρο θα είναι τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι από τη νέα σεζόν, αφού οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε όλα σύμφωνα με ισπανικά Μέσα.

06.07.2014 | 15:26

Σε ουσιαστικές/χρήσιμες προσθήκες προχωράει η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πελεγκρίνι, αφήνοντας τις πολυδάπανες όπως φαίνεται μέχρι τώρα. Έτσι, μετά τους Σανιά και Φερνάντο, νέος παίκτης της πρέπει να θεωρείται και ο Γουίλι Καμπαγιέρο, αφού Μάλαγα και Σίτι έχουν έρθει σε συμφωνία.

Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο ο Πελεγκρίνι φαίνεται πως γεμίζει το ρόστερ, αφού πήρε δεύτερο δεξί μπακ(Σανιά) πίσω από το Ζαμπαλέτα, γέμισε το κέντρο με τον Φερνάντο και τώρα απέκτησε ένα δεύτερο τερματοφύλακα εξίσου καλό με τον πρώτο Χαρτ.

O 32χρονος Αργεντίνος, ήταν στη λίστα και της Μπαρτσελόνα η οποία όμως τον απέρριψε προτιμώντας τον Μπράβο. Ο Καμπαγιέρο γίνεται ο δεύτερος πρώην παίκτης του Πελεγκρίνι στη Μάλαγα, που αποκτάται από τους “πολίτες” μετά το Ντεμικέλις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version