Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ποιο το νόημα της τρίτης θέσης;”
Παγκόσμιο Κύπελλο 2014

“Ποιο το νόημα της τρίτης θέσης;”

Αντίθετος στο θεσμό του μικρού τελικού που υπάρχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκε με τοποθέτησή του μέσω facebook o Φραντζ Μπεκενμπάουερ.

12.07.2014 | 15:17

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολλή κουβέντα για το αν αξίζει το παιχνίδι του μικρού τελικού, αλλά και πόσο το βλέπουν σαν αγγαρεία οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτόν.

Μάλιστα, ο τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, είχε τονίσει πως θα πρέπει να καταργηθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την ίδια γνώμη με τον έμπειρο προπονητή έχει και ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντζ Μπεκενμπάουερ, ο οποίος μέσω facebook υπογράμμισε πως δεν βρίσκει κάποιο νόημα στον μικρό τελικό.

“Το σημερινό παιχνίδι είναι δύσκολο τόσο για την Ολλανδία όσο και για τη Βραζιλία. Πιο παλιά η τρίτη θέση σε μία διοργάνωση είχε περισσότερη σημασία, όμως, τώρα θεωρώ πως θα πρέπει να αναρωτηθούν αν έχει κάποιο νόημα ο μικρός τελικός. Στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν υπάρχει εδώ και 30 χρόνια”, τα λόγια του “Κάιζερ”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014
Ετικέτες
Exit mobile version