Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Σύνταξη” στην Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Σύνταξη” στην Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι!

Πολύ κοντά στο να ανανεώσει την συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι ο Φαν Πέρσι, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

09.11.2014 | 15:37

Κάτοικος Μάντσεστερ για αρκετά χρόνια ακόμα φαίνεται πως θα είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.

Σύμφωνα με αυτά ο Ολλανδός φορ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει επαφές με τους ανθρώπους των “κόκκινων διαβόλων”, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους, με το τρέχον να εκπνέει το καλοκαίρι του 2015.

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα τότε ο έμπειρος στράικερ θα φοράει τη φανέλα των “κόκκινων διαβόλων” μέχρι και το 2018, αλλά για να γίνει αυτό, μάλλον, θα χρειαστεί να δει τις εβδομαδιαίες απολαβές του που φτάνουν τις 320.000 λίρες την εβδομάδα να μειώνονται.

Ο Φαν Πέρσι είναι 31 ετών πια και αν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το 2018 θα είναι 35 ετών, οπότε, ίσως, να κρεμάσει εκεί τα παπούτσια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version