Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έντονη κινητικότητα στην Ατλέτικο
Ατλέτικο Μαδρίτης

Έντονη κινητικότητα στην Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται ιδιαίτερα δραστήρια για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με το ενδεχόμενο να φύγουν παίκτες όπως οι Μιράντα, Σουάρεζ αλλά και τις προσθήκες μερικών να είναι μεγάλο.

27.12.2014 | 14:08

Πέρσι ήταν η ομάδα έκπληξη. Φέτος έχασε μερικά καλά κομμάτια της, ωστόσο συνεχίζει να είναι καλή σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως ίσως γίνουν αρκετές αλλαγές. Χαρακτηριστικά, δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τον Σιμεόνε δεκτικό στην παραχώρηση του Μιράντα, βλέποντας την τεράστια βελτίωση του 19χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, Χοσέ Χιμένεζ. Αυτό θα κάνει ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ να κινηθούν για την υπογραφή του Βραζιλιάνου, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα.

Επίσης, στην Ισπανία γράφεται πως ο Μάριο Σουάρεζ έχει δηλώσει τη δυσαρέσκειά του για το λιγοστό χρόνο συμμετοχής και πως ομάδες από την Ιταλία έχουν κάνει ήδη μια πρώτη επαφή με την Ατλέτικο για την απόκτησή του.

Τέλος μεγάλο ενδεχόμενο αποχώρησης από τους πρωταθλητές Ισπανίας, έχουν οι Ραούλ Χιμένεθ και Ροντρίγκεζ οι οποίοι δεν βρίσκουν χώρο στην ενδεκάδα, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρεται πως αν φύγουν αυτοί, θα αποκτηθούν σίγουρα δύο παίκτες μπακ-απ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version