Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Aλέγκρι για Σνάιντερ
Γιουβέντους

Aλέγκρι για Σνάιντερ

Ο προπονητής της Γιουβέντους χαρακτήρισε ως βίλα τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, ξεκαθαρίζοντας πως είναι απίθανο να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του.

02.01.2015 | 16:25

Σαν τρελός θα ήθελε τον Σνάιντερ στη Γιουβέντους ο Αλέγκρι ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ ακριβός.

“Θα ήθελα πολύ να έχω μια βίλα 15 εκατομμυρίων, ωστόσο από τη στιγμή που δεν το αντέχω οικονομικά, θα ψάξω για ένα διαμέρισμα που θα μου αρέσει. Ο Σνάιντερ είναι η βίλα στην προκειμένη περίπτωση”.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε επίσης για το πόσο έχει δεθεί με τη “Μεγάλη Κυρία” αλλά και για τα παιχνίδια με τη Ντόρτμουντ.

“Δεν ξέρω πως θα τελειώσουν τα ματς με τη Ντόρτμουντ, που παρεπιμπτόντως είναι σπουδαία ομάδα, όμως ξέρω πως θα γίνουν δύο σπουδαία ματς. Έχω νιώσει “Γιουβεντίνος” από τη πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εδώ. Εδώ έχουμε 12 εκατομμύρια υποστηρικτές, ενώ οι άλλοι έχουν τις ομάδες τους και το μίσος τους για εμάς”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version