Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και “τριάρες” κάνω!
Πρωτοσέλιδα

Και “τριάρες” κάνω!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και παίζοντας για άλλη μία φορά με πάθος και δύναμη η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε εντός έδρας 3-1 της Βαγιεκάνο.

24.01.2015 | 22:48

Στο “κυνήγι” της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα παραμένει η Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι “ροχιμπλάνκος” είχαν σε μεγάλα κέφια τον Αντουάν Γκρισμάν. Ο νεαρός επιθετικός έπαιξε σημαντικό ρόλο στο “τρίποντο” της ομάδας του, καθώς σημείωσε δύο τέρματα.

Το πρώτο στο 12′ και το δεύτερο δέκα λεπτά αργότερα μετά από πάσα του Μάριο Μάντζουκιτς. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν τόσο εύκολα και με τον Τρασόρας στο 35′ μείωσαν και μπήκαν και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι.

Ωστόσο, όλα έμελλε να τελειώσουν στο 56′ όταν ο Γκονσάλβες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από λάθος εκτίμηση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κάνουν το 3-1 το οποίο και κράτησαν μέχρι το τέλος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version