Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαρύ πρόστιμο λόγω…Ρονάλντο
Ρεάλ Μαδρίτης

Βαρύ πρόστιμο λόγω…Ρονάλντο

Κεντίρα και Χάμες Ροντρίγκεζ θα τιμωρηθούν με μεγάλο πρόστιμο επειδή βρέθηκαν στο πάρτι του Ρονάλντο. Ξέσπασε ο Κεντίρα κατά της απόφασης.

11.02.2015 | 13:36

Ο Ρονάλντο διοργάνωσε κανονικά το πάρτι γενεθλίων του παρά τη βαριά ήττα με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκεί το παρών έδωσαν και οι τραυματίες Ροντρίγκεζ, Κεντίρα και Μόντριτς. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, οι δύο πρώτοι θα τιμωρηθούν με βαρύ πρόστιμο, καθώς οι τραυματίες απαγορεύεται να πηγαίνουν σε πάρτι σύμφωνα με τους κανόνες της Ρεάλ. Ο Κροάτης μέσος τη γλιτώνει καθώς πρόλαβε να ζητήσει συγνώμη σε διοικούντες και προπονητές με τον Κεντίρα να ξεσπά κατά της απόφασης.

“Όταν ο Ρονάλντο με κάλεσε ήταν μια ένδειξη σεβασμού. Στην πραγματικότητα δεν ήταν πάρτι αλλά ένα απλό δείπνο. Δεν ήπια καθόλου αλκοόλ και πήγα σπίτι στις μία και μισή. Αν δεν πήγαινα θα ήταν σαν να μη δείχνω σεβασμό στο Ρονάλντο και κάτι τέτοιο δε θα μου άρεσε”.

Ο Γερμανός μέσος βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και για το μέλλον του, αρνούμενος τις φήμες πως έχει υπογράψει ήδη στη Μπάγερν Μονάχου.

“Δεν έχω υπογράψει σε καμία ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Το μέλλον μου είναι άγνωστο ακόμα. Κρατάω τις επιλογές μου ανοιχτές”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version