Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“O Μουρίνιο ήθελε να μείνω”
Τσέλσι

“O Μουρίνιο ήθελε να μείνω”

Ο Σίρλε μίλησε για τη μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ λέγοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός τον ήθελε στη Τσέλσι, όμως ο ίδιος αποφάσισε να φύγει.

18.02.2015 | 13:34

Η αλήθεια είναι πως δεν αγωνιζόταν πολύ στη Τσέλσι, με τον Γουίλιαν να έχει τη φανέλα βασικού στα δεξιά της επίθεσης αν και δεν είναι αυτή η φυσική του θέση. Όπως ξεκαθάρισε ο Σίρλε ήταν απόφαση δική του να φύγει από το Λονδίνο με προορισμό τη Βόλφσμπουργκ, αφού ο Μουρίνιο τον ήθελε στη Τσέλσι.

“Ήμουν φίλος της Τσέλσι από παιδί κι ένοιωθα ωραία εκεί μέχρι και τη τελευταία μου μέρα. Όμως το σημαντικότερο για μένα είναι να παίζω και να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Η Βόλφσμπουργκ μπορεί να είναι μικρότερη ομάδα και το σκεφτόμουν για πολλές μέρες αν έπρεπε να φύγω. Θα μπορούσα να μείνω στη Τσέλσι γιατί ο Μουρίνιο με ήθελε εκεί. Όμως πήρα την απόφαση για να παίζω συχνότερα. Ο Γιόακιμ Λεβ μου είπε πως η Βόλφσμπουργκ είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα και για αυτό πιστεύω πως η μεταγραφή μου θα με πάει μπροστά σαν ποδοσφαιριστή. Η Βόλφσμπουργκ είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχω να κυνηγήσω το πρωτάθλημα και την ευρωπαϊκή έξοδο μαζί της”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version