Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μεγάλος για την Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν»
Παρί Σεν Ζερμέν

«Μεγάλος για την Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν»

Φαρμάκι έσταξε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο Λουίς Φαν Χάαλ, που μεταξύ άλλων χαρακτήρισε μεγάλο σε ηλικία τον Σουηδό, πράγμα που τον θέτει εκτός πλάνων για την ενίσχυση της Γιουνάιτεντ.

10.04.2016 | 15:22

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως όλες οι ομάδες θα τον περιμένουν με ανοικτές αγκάλες.

Αναλυτικά, όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ, ο Σουηδός σούπερ σταρ παραείναι… μεγάλος για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.

«Θα πρέπει να φρεσκάρουμε λίγο ακόμα το ρόστερ της ομάδας διότι όταν ανέλαβα υπήρχαν έξι ή πετά παίκτες που ήταν άνω των 33 χρόνων. Τώρα έχουμε πολύ πιο νεανική ομάδα και νομίζω ότι χρειαζόμαστε μερικούς νέους ποδοσφαιριστές ακόμα. Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι 34 και ήδη εξέφρασα την άποψή μου σχετικά με την ηλικία των παικτών μας» δήλωσε ο Φάν Χάαλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version