Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ποιος θέλει να γίνει σαν τον… Βάρντι;
Λέστερ

Ποιος θέλει να γίνει σαν τον… Βάρντι;

Τις δικές του ακαδημίες ποδοσφαίρου δημιούργησε ο φορ της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, αλλά αυτές δεν είναι, όπως όλες οι άλλες!

10.05.2016 | 12:27

Η ιστορία του Τζέιμι Βάρντι είναι -πραγματικά- βγαλμένη από παραμύθι.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής πορείας της Λέστερ μπορεί να ξεκίνησε να κλοτσάει την μπάλα από τότε που ήταν αμούστακο παιδί, όμως, καμία ομάδα δεν τον εμπιστεύτηκε ποτέ όταν ήταν σε αυτή την τρυφερή ηλικία.

Έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι ο Άγγλος φορ να “κάνει” όνομα και όλα ξεκίνησαν από τις ερασιτεχνικές ομάδες (Χάλιφαξ, Στοκσμπριτζ Παρκ Στιλς, Φλίτγουντ) με τον Βάρντι να είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το όνειρό του και εν τέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Πρέμιερ Λιγκ και να την κατακτήσει με τις “αλεπούδες”.

Γι’ αυτό το λόγο ο καλύτερος παίκτης του αγγλικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με την ψηφοφορία των δημοσιογράφων, δημιούργησε τη δική του ακαδημία που στόχος της είναι να δώσει την ευκαιρία σε ερασιτέχνες να κυνηγήσουν το όνειρό τους, ακριβώς όπως έκανε και ο ίδιος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version