Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πιάνιτς: «Ενθουσιασμένος με την Γιουβέντους»
Ρόμα

Πιάνιτς: «Ενθουσιασμένος με την Γιουβέντους»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουβέντους έκανε ο Μίραλεμ Πιάνιτς

13.06.2016 | 20:30

Η μεταγραφή του Μίραλεμ Πιάνιτς στην Γιουβέντους ολοκληρώθηκε και ο ίδιος ο παίκτης παρουσιάστηκε εξαιρετικά ενθουσιασμένος από την κατάληξη της υπόθεσης.

«Είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίζεις εδώ απέναντι σε μία τόσο σπουδαία ομάδα. Υπάρχει πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα σε άλλα γήπεδα. Αυτό είναι ένα υπέροχο στάδιο» δήλωσε για το γήπεδο της «Μεγάλης Κυρίας» και πρόσθεσε:

«Όταν ερχόμουν να παίξω εδώ ήξερα ότι θα αγωνιστώ απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα και πάντα περίμενα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαι όμως ενθουσιασμένος που θα φοράω την μπλούζα της Γιουβέντους από δω και στο εξής. Ελπίζω να παραμείνει η Γιουβέντους το ίδιο δυνατή αντίπαλος και να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί. Είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα και ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ, να παίξω καλά και να κερδίζω. Θέλω μόνο να κάνω τους οπαδούς της Γιουβέντους χαρούμενους. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και ελπίζω να σας δώσω πολλές αφορμές να πανηγυρίσετε. Ελπίζω να κερδίσουμε μαζί, φόρτσα Γιούβε!» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Πιάνιτς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version