Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ματίπ και επίσημα στη Λίβερπουλ
Σάλκε

Ματίπ και επίσημα στη Λίβερπουλ

Ο Ζοέλ Ματίπ είναι και επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ, καθώς έληξε το συμβόλαιό του με τη Σάλκε.

01.07.2016 | 15:18

O Ζοέλ Ματίπ αποτελεί και επισήμως παίκτης της Λίβερπουλ, καθώς σήμερα έληξε το συμβόλαιό του με την Σάλκε . Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται το Σάββατο (1/7) στο Μέλγουντ για την έναρξη της προετοιμασίας των “κόκκινων” υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο πρώην στόπερ της Σάλκε φημίζεται για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι αφού χάρη στο ύψος του (1,95μ) σκοράρει συχνά πυκνά όταν προωθείται στις στημένες φάσεις που κερδίζει η ομάδα του. Επιπλέον, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση και ακρίβεια στις πάσες του με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να οργανώσει το παιχνίδι από πίσω.

Αν υπάρχει κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα στο παιχνίδι του Γερμανού είναι η έλλειψη επικοινώνιας, αφού είναι ένας ντροπαλός παίκτης που δεν του αρέσει να μιλάει πολύ στο γήπεδο. Στην Σάλκε υπήρξε απογοήτευση δότι πρόκειται για ένα ταλαντούχο παίκτη από τον οποίο δεν επωφελήθηκαν ούτε στο ελάχιστο.

Ο Ματίπ θα παλέψει πάντως, για μία θέση στο κεντρο της άμυνας της Λίβερπουλ μαζί με τον Λόβρεν και τον Σακό με τον ανταγωνισμό να βγάζει κερδισμένους όλες τις πλευρές.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Σάλκε
Ετικέτες
Exit mobile version