Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ελεγχόμενη έκρηξη έξω από το “Σταντ ντε Φρανς”
EURO 2016

Ελεγχόμενη έκρηξη έξω από το “Σταντ ντε Φρανς”

Τηλεφώνημα για ύποπτο αυτοκίνητο δέχθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Γαλλίας, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη.

03.07.2016 | 20:33

Πανικός προκλήθηκε στο κέντρο του Παρισιού για λίγη ώρα αφού όπως αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν κοντά στο “Σταντ ντε Φρανς” ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος που θύμιζε έκρηξη.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα δήλωσε η αστυνομία, υπήρξε ανώνυμο τηλεφώνημα για ύποπτο αυτοκίνητο παρκαρισμένο έξω από το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα της Γαλλίας με την Ισλανδία, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έσπευσε στο σημείο και πραγματοποίησε ελεγχόμενη έκρηξη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο.

Φυσικά οι αστυνομικές δυνάμεις της Γαλλίας βρίσκονται σε επαγρύπνηση ενόψει του προημιτελικού της οικοδέσποινας με την Ισλανδία το βράδυ της Κυριακής (3/7) προκειμένου να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό με το σημερινό.

Όπως είναι λογικό βέβαια οι θεατές του συγκεκριμένου αγώνα θα ελεγχθούν εξονυχιστικά για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2016
Ετικέτες
Exit mobile version