Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μπαμ» με Γκάμπριελ Χεσούς η Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

«Μπαμ» με Γκάμπριελ Χεσούς η Μπαρτσελόνα

Ολοκληρώνει ακόμα μία εξαιρετική προσθήκη η Μπαρτσελόνα.

09.07.2016 | 23:30

Ολοένα και περισσότερο φαίνεται πως πλησιάζει το «Καμπ Νου» και την Μπαρτσελόνα ο Γκάμπριελ Χεσούς της Παλμέιρας όπως αναφέρουν βραζιλιάνικα και ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, οι «μπλαουγκράνα» είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον ταλαντούχο παίκτη με τον μάνατζερ ωστόσο του Χεσούς να μπαίνει εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Καταλανούς.

Μετά από μία σειρά διαπραγματεύσεων όμως ο παίκτης απέκτησε το 25% του συνόλου των δικαιωμάτων του, περιορίζοντας το αντίστοιχο ποσοστό του μάνατζέρ του και φέρνοντας σε θέση ισχύος ουσιαστικά την ομάδα του, Παλμέιρας, που κατέχει το 30% των δικαιωμάτων του.

Έτσι τον πρώτο λόγο στις όποιες διαπραγματεύσεις προκύψουν με την Μπαρτσελόνα θα έχουν η Παλμέιρας (30%) και ο ίδιος ο Χεσούς (25%) και θα πάρουν εκείνοι την απόφαση για την πραγματοποίηση ή όχι της μετακίνησής του στην Βαρκελώνη αφού τα ποσοστά των εκπροσώπων του παίκτη περιορίζονται στο 45%.

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα να μεταβούν τα επόμενα εικοσιτετράωρα στην Βραζιλία ή να κανονίσουν κάποια επίσημη συνάντηση με την Παλμέιρας και τον Χεσούς προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η απόκτησή του από τους νταμπλούχους Ισπανίας.

Φήμες θέλουν το ύψος της πρότασης που ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα να ξεπερνούν τα 12 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που φυσικά δεν πρόκειται να αρνηθεί η ομάδα της Βραζιλίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version