Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Kλοπ έπαθε Στάριτζ
Λίβερπουλ

O Kλοπ έπαθε Στάριτζ

Ο Γιούρκεν Κλοπ δοκίμασε να "πετάξει" αλά Στάριτζ.

30.07.2016 | 18:08

Ο Ντάνιελ Στάριτζ αποτελεί ένα κορυφαίας κλάσης στράικερ, ο οποίος αν δεν ήταν “γυάλινος” και δεν είχε ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα του αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν πιθανότατα σε κάποιον σύλλογο που διεκδικούσε με μεγάλες αξιώσεις το Τσάμπιονς Λιγκ.

Εξάλλου το γεγονός ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Λίβερπουλ σκοράρει παραπάνω από μισό γκολ ανα παιχνίδι (53 τέρματα σε 92 εμφανίσεις) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Βέβαια, ο ίδιος εκτός των γκολ που αποτελούν την αγαπημένη του συνήθεια έχει καθιερώσει και τον αγαπημένο του πανηγυρισμό, ο οποίος συνοδεύει κάθε τέρμα που σημειώνει.

Αυτή τη περίοδο, μάλιστα, οι “κόκκινοι” βρίσκονται στις ΗΠΑ εκεί που προετοιμάζονται για την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί ο ιδιαίτερα αγαπητός Γιούργκεν Κλοπ επιχείρησε να μιμηθεί μπροστα σε κάποιους οπαδούς της ομάδας τον πανηγυρισμό του Στάριτζ με τα αποτελέσμα να μην είναι και τα καλύτερα.

Αν και κανείς δεν ξέρει το λόγο της συγκεκριμένης κίνησης από τον Γερμανό τεχνικό, ο Κλοπ απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο ακομπλεξάριστος και εκφραστικός είναι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version