Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόουρα: «Δουλειά και πειθαρχία για να βελτιωθώ»
Παρί Σεν Ζερμέν

Μόουρα: «Δουλειά και πειθαρχία για να βελτιωθώ»

Αισιόδοξος για την σεζόν που έρχεται εμφανίστηκε ο Λούκας Μόουρα.

02.08.2016 | 17:54

Αρκετά αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Λούκας Μόουρα για τη νέα σεζόν που έρχεται ενώ εμφανίστηκε και εξαιρετικά προσηλωμένος στους στόχους της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και στην δική του, προσωπική, βελτίωση.

«Ελπίζω να δώσω πολλά τη φετινή σεζόν. Έχω βελτιωθεί αισθητά από τότε που ήρθα εδώ (το 2012) και είναι η ώρα τώρα για να κάνω την ποδοσφαιρική μου ‘έκρηξη’. Αυτή είναι η κατάλληλη μου στιγμή. Βέβαια πάντα αυτό γίνεται με δουλειά και πειθαρχία. Προσπαθώ πολύ να σέβομαι ό,τι λέει ο προπονητής και κερδίσω τίτλους με την Παρί Σεν Ζερμέν. Δουλειά, δουλειά καΙ δουλειά. Έχουμε δουλέψει πολύ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης αλλά και στην τακτική. Αν και υπάρχει κούραση, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ αυτό κατά τη διάρκεια της σεζόν που πλησιάζει. Είναι δύσκολο να μιλήσεις για διαφορές, αλλά νομίζω πως ο Έμερι δουλεύει αρκετά στο τακτικό κομμάτι και στις κινήσεις των παικτών χωρίς τη μπάλα. Ίσως αυτό το στοιχείο να κάνει τη διαφορά. Με το που χάσουμε την μπάλα, ο προπονητής ζητάει την άμεση οργάνωση μας για να την ανακτήσουμε πάλι γρήγορα» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μόουρα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version