Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Aπέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του “Σβάινι” ο Αντσελότι
Μπάγερν Μονάχου

Aπέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του “Σβάινι” ο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι διέψευσε τα σενάρια επιστροφής του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στην Μπάγερν Μονάχου.

04.08.2016 | 13:55

O Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ αγωνίστηκε για 12 χρόνια στην Μπάγερν Μοναχου αλλά το καλοκαίρι του 2015 αποχώρησε από το σύλλογο για να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ και να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, την περσινή χρονιά ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα στη φετινή προετοιμασία ο Ζοσέ Μουρίνιο να του δίνει εντολή να προπονηθεί με τη δεύτερη ομάδα των “κόκκινων διαβόλων”.

Έτσι, αναπτύχθηκε η φημολογία επιστροφής του “Σβάινι” στο Μόναχο μετά και τις δηλώσεις των Λαμ και Ρουμένιγκε, οι οποίοι θεώρησαν ότι ο πρώην “βαυαρός” θα μπορούσε να επιστρέψει στο σύλλογο σε ένα διαφορετικό ρόλο.

Ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης του 32χρονου ποδοσφαιριστή με τους “βαυαρούς”: “Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αν. Το να υπογράψουμε τον Σβαϊνστάιγκερ δεν είναι στις ιδέες μας. Ήταν ένας φανταστικός παίκτης για τη Μπάγερν, ένας φανταστικός παίκτης για το ποδόσφαιρο αλλά νομίζω ότι δεν είναι η ώρα για εκείνον να επιστρέψει στο Μόναχο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version