Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτοιμος να υλοποιήσει την υπόσχεσή του ο Γκάρι Λίνεκερ (pics)
Λέστερ

Έτοιμος να υλοποιήσει την υπόσχεσή του ο Γκάρι Λίνεκερ (pics)

Λίγες ώρες απομένουν για να μάθουμε αν ο Γκάρι Λίνεκερ θα πραγματοποιήσει την υπόσχεση που είχε δώσει την περσινή χρονιά.

12.08.2016 | 17:36

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ανυπομονούν για την έναρξη της πιο αμφίρροπης Πρέμιερ Λιγκ των τελευταίων ετών με τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ να διεκδικούν με τις δικές του πιθανότητες η κάθε μία τον τίτλο.

Φυσικά υπάρχει και ένας ακόμη λόγος που έχει δημιουργηθεί αυτός ο ενθουσιασμός, καθώς άπαντες περιμένουν τον Γκάρι Λίνεκερ να υλοποιήσει την υπόσχεση που είχε δώσει την περσινή χρονιά.

Ειδικότερα, ο 55χρονος παρουσιαστής της εκπομπής Match of the day από το 1999 είχε δηλώσει την περσινή σεζόν ότι αν η Λέστερ κατακτούσε το πρωτάθλημα θα έβγαινε στο πρώτο επεισόδιο της νέας αγωνιστικής περιόδου μόνο με το εσώρουχό του.

Έτσι, το τηλεοπτικό δίκτυο BBC φρόντισε προκειμένου ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λέστερ να διαθέτει τον κατάλληλο ένδυμα παραμονές της πρεμιέρας του για τη πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν. Στο πλάι του θα παραβρεθούν οι Άλαν Σίρερ και Ίαν Ράιτ, οι οποίοι όμως δε θα παραλείψουν να φορέσουν κάποιο τμήμα του κοστουμιού τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version