Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ψάχνεται για Τίλεμανς η Γιουβέντους
Γιουβέντους

Ψάχνεται για Τίλεμανς η Γιουβέντους

Ακόμα μία σπουδαία ενίσχυση είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Γιουβέντους.

18.08.2016 | 13:04

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιούρι Τίλεμανς από την Άντερλεχτ έχει εκφράσει η Γιουβέντους τα τελευταία εικοσιτετράωρα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού και βελγικού Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τίλεμανς αποτελεί σταθερή αξία στο ρόστερ της Άντερλεχτ αλλά και στα ραντάρ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες τα τελευταία χρόνια θέλουν να τον… τσιμπήσουν από το Βέλγιο και την Άντερλεχτ αλλά πέφτουν πάνω στις υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας.

Αυτή τη φορά όμως ίσως είναι διαφορετικά τα πράγματα αφού οι άνθρωποι των δύο ομάδων έχουν ήδη πραγματοποιήσει συνάντηση για να συζητηθεί το ζήτημα της μεταγραφής του παίκτη και η «Μεγάλη Κυρία» έχει δείξει πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση των Βέλγων για να φέρει τον Τίλεμανς στο Τορίνο.

Αυτές οι απαιτήσεις αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία η Γιουβέντους θεωρεί πως ο 19χρονος αστέρας τα αξίζει και με το παραπάνω.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version