Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πεπ, διάλεξες λάθος… (pic)
Μπαρτσελόνα

Πεπ, διάλεξες λάθος… (pic)

Ο τερ Στέγκεν έσπασε το ρεκόρ με τις περισσότερες πάσες από τερματοφύλακα σε παιχνίδι, με τον Γκουαρντιόλα λογικά να χτυπάει το κεφάλι του που διάλεξε τον Μπράβο.

29.08.2016 | 01:29

Ο Χαρτ θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι όπως όλα δείχνουν και ο κυριότερος λόγος είναι επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατοχή που θέλει ο Γκουαρντιόλα να χει η ομάδα του. Ο Μπράβο θα μετακομίσει έτσι για να πάρει το νούμερο 1 των “πολιτών”, ωστόσο ο έτερος γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα(που επίσης είχε ακουστεί νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι για τη Σίτι) Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν, έσπασε κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ένα ρεκόρ που υπήρχε από το 2006.

Ο Γερμανός είχε 51 πάσες με ποσοστό επιτυχίας 82.3%, αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ. Οι Αγγλοι μάλιστα σύγκριναν τους δύο τερματοφύλακες, βλέποντας πως ο Μπράβο στην πρεμιέρα με τη Μπέτις είχε μόλις 16 πάσες.

Η αλήθεια πάντως είναι πως η πίεση της Αθλέτικ ήταν πολύ μεγαλύτερη και ήταν λογικό ο τερ Στέγκεν να ακουμπήσει άρα και να πασάρει περισσότερες φορές τη μπάλα. Σε μία πάσα του μάλιστα, πήγε να “χαντακώσει” την ομάδα του αφού έστειλε τη μπάλα κατευθείαν στον Μπενιάτ, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να ενεργήσει γρήγορα και να εκμεταλλευτεί το λάθος του “μπλαουγκράνα” γκολκίπερ.

Το στατιστικό της Opta

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version