Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι ο Μχιταριάν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι ο Μχιταριάν

Η συμμετοχή του Χένρικ Μχιταριάν στο ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι αμφίβολη.

03.09.2016 | 22:50

Ο Χένρικ Μχιταριάν τη φετινή σεζόν σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια έχει αγωνιστεί συνολικά 60 λεπτά προερχόμενος ισάριθμες φορές από τον πάγκο. Ωστόσο, η ποιότητα που προσθέτει ο Αρμένιος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αδιαμφίσβήτητη.

Γι αυτό το λόγο ο Ζοσέ Μουρίνιο μόνο χαρούμενος δε θα είναι μετά τον τραυματισμό του 27χρονου άσου στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής Αρμενίας με αντίπαλο την Τσεχία.

Ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ τραυμάτισε το γόνατό του σε μία σύγκρουση με τον Μάρεκ Σούσι και παρόλο που αρχικά ο Αρμένιος ήταν αισιόδοξος για την συμμετοχή του κόντρα στην Δανία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων δεν είχαν την ίδια άποψη.

Ειδικότερα, εκτιμάται ότι ο Μχιταριάν θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και 10 μέρες, καθώς τα μηνύματα από την μαγνητική τομογραφία δεν ήταν ενθαρρυντικά.

Με αυτόν τον τρόπο, οι απουσίες για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ θα είναι εξίσου σημαντικές καθώς πέρα από τον Μχιταριάν και ο Αγκουέρο για λογαριασμό των “πολιτών” δε θα δώσει το παρόν στο ντέρμπι της πόλης που θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο “Ολντ Τράφορντ”.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version