Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαρότα: «Τελειώνει η μεταγραφή Βίτσελ, η Παρί δεν άφησε τον Ματουιντί»
Γιουβέντους

Μαρότα: «Τελειώνει η μεταγραφή Βίτσελ, η Παρί δεν άφησε τον Ματουιντί»

Για τις μεταγραφές των Βίτσελ και Ματουιντί που δεν προχώρησαν μίλησε ο Μπέπε Μαρότα.

08.09.2016 | 16:33

Η Γιουβέντους μπορεί φέτος να ακούστηκε για πολλά… βαρβάτα ονόματα παικτών αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να κάνει δικούς της ούτε τον Άξελ Βίτσελ της Ζενίτ ούτε όμως και τον Μπλεζ Ματουιντί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της «Μεγάλης Κυρίας», Μπέπε Μαρότα, οι δύο αυτοί στόχοι της Γιουβέντους έφτασαν πολύ κοντά στο Τορίνο αλλά χάλασε η μεταγραφή τους στις λεπτομέρειες, ενώ υποσχέθηκε ότι στο τέλος θα πάρουν το δρόμο για να γίνουν παίκτες της «Βέκια Σινιόρα».

«Ο Βίτσελ ήταν μια ευκαιρία που εμφανίστηκε και σε συνεργασία με τη Ζενίτ πέρασε ιατρικές εξετάσεις. Τελικά η Ζενίτ δεν μπόρεσε να βρει αντικαταστάτη του, οπότε θεωρούμε ότι η μεταγραφή απλά καθυστερεί. Για τον Ματουιντί είχαμε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν κλείσαμε γιατί δυστυχώς υπήρχαν θέματα μεταξύ του παίκτη και της ομάδας για τα οποία δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Ο Ματουιντί εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει και να παίξει σε εμάς, αλλά δεν ήταν ελεύθερος και σωστά η Παρί Σεν Ζερμέν τον κράτησε σφιχτά» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μαρότα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version