Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζlatan who ? Gareth Barry is the man (pics)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ζlatan who ? Gareth Barry is the man (pics)

Ο Γκάρει Μπάρι έσπασε ένα απίστευτο ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ το οποίο επισκιάστηκε από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

09.11.2016 | 11:24

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής κόντρα στη Σουόνσι σημείωσε δύο τέρματα και κατόρθωσε να σκοράρει το γκολ νούμερο 25.000 στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που αποτέλεσε αφορμή για να αστειευτεί ο ίδιος σε σχετική ερώτηση που του απηύθυναν.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ρεκόρ σε συνδυασμό με την απήχηση και τη λάμψη του Σουηδού στράικερ επισκίασε ένα άλλο πολύ πιο δύσκολο και σε καμία περίπτωση συμπτωματικό ρεκόρ του αμυντικού μέσου της  Έβερτον, Γκάρεθ Μπάρι.

Ειδικότερα, ο πολύπειρος άσος των “ζαχαρωτών στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο “Γκούντισον Παρκ” κόντρα στη Γουέστ Χαμ ολοκλήρωσε 25.000 επαφές με τη μπάλα στην Πρέμιερ Λιγκ. Για να συμβεί αυτό ο 35χρονος πια ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να φορέσει τη φανέλα της Άστον Βίλα (1998-2009), της Μάντσεστερ Σίτι (2009-2014) και της Έβερτον (2014- ) και να συμπληρώσει 605 εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version