Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτοί είναι οι κορυφαίοι έντεκα του Πουγιόλ!
Μπαρτσελόνα

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι έντεκα του Πουγιόλ!

Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα των αντιπάλων του Κάρλες Πουγιόλ.

15.11.2016 | 00:48

Υπήρξε πολλά χρόνια ο ογκόλιθος της άμυνας της Μπαρτσελόνα και ίσως ένας από τους βασικότερους συντελεστές της επιτυχίας των «μπλαουγκράνα» επί σειρά ετών.

Ο λόγος φυσικά για τον Κάρλες Πουγιόλ, που πρόσφατα ρωτήθηκε και αποκάλυψε την σπουδαιότερη εντεκάδα αντιπάλων που έχει αντιμετωπίσει ποτέ και του έχουν κάνει την ζωή… πατίνι.

Έχουμε, λοιπόν, και λέμε:

Στην θέση του τερματοφύλακα, ο Πουγιόλ επέλεξε τον θρύλο της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν ενώ στα άκρα της άμυνας ξεχώρισε τους Ρομπέρτο Κάρλος και Χαβιέ Ζανέτι.

Περνώντας στους σέντερ μπακ, την καρδιά του Πουγιόλ έκλεψαν οι Πάολο Μαλντίνι και Αλεσάντρο Νέστα με την Μίλαν να έχει την τιμητική της μιας και σαν αμυντικό χαφ διάλεξε τον Κλάρενς Ζέεντορφ.

Ακόμα δύο θέσεις στο κέντρο κράτησε για τους Αντρέα Πίρλο και Ζινεντίν Ζιντάν ενώ στην επίθεση έδωσε ρέστα και μοίρασε εκπλήξεις επιλέγοντας τους Άριεν Ρόμπεν και Σέρχιο Αγκουέρο για τα άκρα και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά για την κορυφή της επίθεσης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version