Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξέσπασε πάνω στην Φιορεντίνα η Ίντερ
Ίντερ

Ξέσπασε πάνω στην Φιορεντίνα η Ίντερ

Σπουδαία νίκη για την Ίντερ κόντρα στην Φιορεντίνα με 4-2.

29.11.2016 | 00:06

Σε ένα πολύ σημαντικό από βαθμολογικής και αγωνιστικής άποψης παιχνίδι, η Ίντερ υποδέχθηκε την Φιορεντίνα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για την 14η αγωνιστική της Serie A.

Οι «νερατζούρι» πήραν εν τέλει το τρίποντο της νίκης χάρη στο ιδανικό τους ξεκίνημα και εδραιώθηκαν στην 8η θέση έναν μόλις βαθμό πάνω από τους «βιόλα» που έμειναν ένατοι.

Μόλις στο 3ο λεπτό η Ίντερ ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Μπρόζοβιτς, για να έρθει στο 9′ ο Καντρέβα και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Μιλάνου.

Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, έφτασαν και σε τρίτο γκολ με σκόρερ τον Μάουρο Ικάρντι (19′).

Η Φιορεντίνα κατάφερε να απαντήσει με τον Κάλινιτς στο 37′ που μείωσε σε 3-1 αλλά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ροντρίγκεζ στο 45+1′ που έκανε το έργο της ανατροπής ακόμα δυσκολότερο.

Στο 62′ και ενώ η Ίντερ είχε ρίξει ρυθμούς, η Φιορεντίνα μείωσε περαιτέρω με γκολ του Ίλισιτς, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το κάτι παραπάνω.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους «νερατζούρι» έβαλε ο Ικάρντι στο 90+1′ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 για την ομάδα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version