Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H εξήγηση πίσω από τον πανηγυρισμό του Λουκάκου
Έβερτον

H εξήγηση πίσω από τον πανηγυρισμό του Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου σκόραρε κόντρα στην Γουότφορντ και πανηγύρισε με ένα περίεργο τρόπο.

11.12.2016 | 11:44

Ο Ρομέλου Λουκάκου κόντρα στην Γουότφορντ βρήκε δίχτυα μετά από 4 αγωνιστικές αφλογιστίας αλλά δεν μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στην Έβερτον, καθώς οι “χόρνετς” επικράτησαν των “ζαχαρωτών με 3-2. Με αυτόν τον τρόπο η Γουότφορντ ξεπέρασε στη βαθμολογία το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν αφού έφτασε τους 21 βαθμούς έναντι των 20 των αντιπάλων τους.

Ο Βέλγος στράικερ, μάλιστα, μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος πανηγύρισε χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα των χεριών του με το οποία σχημάτιζε τον αριθμό 14.

 

Η εξήγηση δόθηκε λίγο αργότερα και είχε να κάνει με τον τραυματισμό του συμπαίκτη του, Γιανίκ Μπολάσι, στο γόνατο, ο οποίος κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ακόμα και μέχρι τις αρχές του 2018. Ο Κογκολέζος στράικερ φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 14 και γι΄αυτό το λόγο ο Λουκάκου επέλεξε να αφιερώσει το συγκεκριμένο τέρμα στον άτυχο συμπαίκτη του.

Εξάλλου οι δύο ποδοσφαιριστές είναι στενοί φίλοι, καθώς μιλούν την ίδια γλώσσα (Λινγκάλα), κάτι το οποίο τους δίνει ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με τον Μπολάσι: “Είμαστε και οι δύο πολύ περήφανοι για την κληρονομιά μας. Πραγματικά βοηθάει όταν μιλάμε στη γλώσσα μας, τα Λινγκάλα, ενώ γνωρίζω και τον ξάδερφό του που αγωνίζεται μαζί μου στην εθνική ομάδα του Κονγκό. Μιλάμε Λινγκάλα στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν πολύ ποδοσφαιριστές στο γήπεδο που να γνωρίζουν τη συγκεκριμένη γλώσσα, οπότε αυτό μας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο διότι είναι γρήγορο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version