Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λυών από τα… παλιά!
Ολιμπίκ Λυών

Λυών από τα… παλιά!

Πλάκα έκανε στη Μονπελιέ η Λυών που επιβλήθηκε άνετα εντός έδρας με σκορ 5-0, παίρνοντας έτσι εύκολα την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

08.01.2017 | 23:52

Πριν το… φαινόμενο της Παρί Σεν Ζερμέν υπήρχε η αυτοκρατορία της Λυών με τους “λυωνέ” να είναι η μοναδική ομάδα -προς το παρόν- που μετράει επτά πρωταθλήματα σερί.

Μπορεί να έχει χρόνια να σηκώσει την εν λόγω κούπα, όμως, στο Κύπελλο και συγκεκριμένα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μονπελιέ η Λυών θύμισε κάτι από τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος και πήρε μία εύκολη νίκη με σκορ 5-0.

Πρωταγωνιστής του θριάμβου ήταν ο Μάξγουελ Κορνέ, ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα πέντε τέρματα της ομάδας του. Όμως η αρχή έγινε από τα πόδια του Λακαζέτ στο 4′ με τον Ντιακμπί στο 9′ να δίνει “αέρα” δύο τερμάτων στη Λυών.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά κενά στην άμυνα της Μονπελιέ και έτσι δεν είχαν πρόβλημα να “γράψουν” το 3-0 με τον Φεκίρ στο 42′. Το ματς είχε κριθεί και από εκεί και έπειτα έλαμψε το άστρο του νεαρού στράικερ, Μάξγουελ Κορνέ, που “χτύπησε” στο 70′ και το 75′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version