Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάτι κουρασμένοι Βάσκοι…
Μπιλμπάο

Κάτι κουρασμένοι Βάσκοι…

Η Μπιλμπάο έδωσε ό,τι είχε κόντρα στη Μπαρτσελόνα και για δεύτερη σερί αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με 0-0, αυτή τη φορά στην έδρα της Λεγανιές.

14.01.2017 | 15:57

Η Αθλέτικ έπαιζε ασταμάτητα από την πιο περασμένη Τετάρτη όταν και αντιμετώπισε εντός έδρας τη Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 2-1 για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου. Από τότε, άφησε δύο βαθμούς κόντρα στην Αλαβές, αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα χάνοντας με 3-1 στον επαναληπτικό και σήμερα η συνέχεια ήταν το ίδιο τραγική, φέρνοντας ξανά λευκή ισοπαλία αυτή τη φορά στην έδρα της Λεγανιές.

Κι αν κάποια έχει παράπονο από την ισοπαλία αυτή είναι η ομάδα της Μαδρίτης, η οποία είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, με την ομάδα του Βαλβέρδε να πιέζει ωστόσο στα τελευταία λεπτά.

Έτσι η Μπιλμπάο έμεινε στους 28 βαθμούς και την έβδομη θέση, όπου και θα παραμείνει ό,τι κι αν γίνει αφού είναι στο +4 από τη Λας Πάλμας, η οποία έχει δύσκολο έργο στο “Καμπ Νου”, ενώ από την άλλη η Λεγανιές ανέβηκε στους 17 βαθμούς και την 16η θέση στο +4 δηλαδή από τη Βαλένθια και στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version