Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ενισχύθηκε με παίκτη της Μίλαν η Γουότφορντ
Μίλαν

Ενισχύθηκε με παίκτη της Μίλαν η Γουότφορντ

Παίκτη της Μίλαν με μορφή δανεισμού απέκτησε η Γουότφορντ.

27.01.2017 | 00:58

Μετά την απόκτηση του Μάουρο Ζάρατε η Γουότφορντ απέκτησε από τη Μίλαν με μορφή δανεισμού τον Μ΄Μπαγιέ Νιάνγκ μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Στο συμβόλαιο του Γάλλου, μάλιστα, υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Νιάνγκ επιχειρεί να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, καθώς μετά το γεμάτο προοπτικές ξεκίνημα του με τη φανέλα των “ροσονέρι” το 2012 δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες είτε λόγω τραυματισμών είτε επειδή δεν απέδιδε τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Γουότφορντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή 8 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη κίνηση στην προσπάθεια της να βρει μία λύση επιθετικά προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκεια στο σκοράρισμα του Ιγκάλο και του Ντίνι.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή προκάλεσε κυρίως ευχάριστα συναισθήματα στους οπαδούς του αγγλικού συλλόγου, οι οποίοι θέλουν να δουν την ομάδα τους να εξασφαλίζει την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία από νωρίς προκειμένου να αποφευχθούν οι περιπέτειες.







Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version