Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι: “Δεν γίνεται πάντα να νικάμε”
Παρί Σεν Ζερμέν

Μέσι: “Δεν γίνεται πάντα να νικάμε”

Τα πράγματα στη θέση τους μετά την ήττα με σκορ 4-0 από τη Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε με δηλώσεις του ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

15.02.2017 | 14:35

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της Μπαρτσελόνα δεν περίμενε πως η ομάδα του θα μπορούσε να χάσει με σκορ 4-0 από τη Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία.

Οι Καταλανοί εμφανίστηκαν πολύ κακοί σε όλες τις γραμμές τους, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μία από τις πιο βαριές ήττες των τελευταίων ετών.

Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν και “έκραξαν” τους “μπλαουγκράνα” για την εικόνα που είχαν στον αγωνιστικό χώρο του “Παρκ ντε Πρενς” και ο Λιονέλ Μέσι δεν γινόταν να μην λείπει από αυτά τα σχόλια.

Ωστόσο, ο Αργεντινός ως ηγέτης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου βγήκε και είπε το… αυτονόητο: ότι η Μπαρτσελόνα δεν γίνεται πάντα να νικάει.

“Είχαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και ένα ακόμη χειρότερο αποτέλεσμα. Ωστόσο, πρέπει να πω πως δεν γίνεται πάντα να κάνουμε μόνο νίκες”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version