Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξεπάστρεψε την Ρεάλ η Βαλένθια!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ξεπάστρεψε την Ρεάλ η Βαλένθια!

Στραβοπάτησε στο «Μεστάγια» η Ρεάλ που ηττήθηκε με 2-1 από την Βαλένθια.

22.02.2017 | 21:42

Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να πάρει η Βαλένθια τη νίκη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Μεστάγια» για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική, με τις «νυχτερίδες» να αιφνιδιάζουν την «βασίλισσα» επικρατώντας με 2-1 και παίρνοντας το σπουδαίο τρίποντο.

Η Βαλένθια πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, με τον Ζάζα να βρίσκει δίχτυ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα μετά από ασίστ του Ελ Χανταντί.

Η Ρεάλ «πάγωσε» από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων αλλά προτού καλά καλά συνέλθει ο Ορελάνα εκμεταλλεύθηκε την μπαλιά του Νάνι και έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν μειώσει αλλά όλες τους οι προσπάθειες (Κριστιάνο 13′, 18, Χάμες 15′ και Μπενζεμά 21′) δεν έβρισκαν για λίγο στόχο.

Το γκολ εν τέλει που έβαλε την Ρεάλ ξανά στο παιχνίδι πέτυχε ο σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, με πανέμορφη κεφαλιά που νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-1.

Στη συνέχεια του αγώνα οι ρυθμοί δεν άλλαξαν ιδιαίτερα με την Ρεάλ να προσπαθεί να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως επιτυχία αφού το σφύριγμα της λήξης βρήκε τη Βαλένθια να πανηγυρίζει τη νίκη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version