Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εντόπισε τα δυνατά σημεία της Λέστερ ο Γκριεζμάν
Ατλέτικο Μαδρίτης

Εντόπισε τα δυνατά σημεία της Λέστερ ο Γκριεζμάν

Ο στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, αναφέρθηκε στη δύναμη της Λέστερ.

21.03.2017 | 19:35

Από το ξεκίνημα της σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε θέσει ως στόχο της την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στα τελευταία 3 χρόνια είχε φτάσει δύο φορές στον τελικό αλλά δεν κατόρθωσε να πιει νερό χάνοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, το 2014 και το 2016.

Οι “ροχιμπλάνκος” έχουν την ευκαιρία να προκριθούν για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά και την πρόσφατη κλήρωση για τα προημιτελικά του θεσμού, η οποία τους έφερε αντιμέτωπους με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ.

Αν και οι “αλεπούδες” σε θεωρητικό επίπεδο αποτελούν το πιο βατό αντίπαλο σε σχέση με τις υπόλοιπες 6 ομάδες ο στράικερ της Ατλέτικο, Αντουάν Γκριεζμάν, γνωρίζει ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν το σύνολο του Γκρεγκ Σέξπηρ.

“Αν θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό, όπως την περσινή σεζόν πρέπει να νικήσουμε τους πάντες. Στην επίθεσή της η Λέστερ διαθέτει ταχύτητα με τους Βάρντι και Μαχρέζ να αποτελούν σπουδαίους παίκτες. Στα μετόπισθεν είναι πολύ δυνατοί. Θα είναι μία δύσκολη αποστολή να καταφέρουμε να τους αποκλείσουμε. Παρακολούθησα την αναμέτρηση τους με τη Σεβίλη. Από τις στημένες φάσεις μπορούν να μας προκαλέσουν ζημιά”.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου στο “Βιθέντε Καλντερόν” ενώ ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version