Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καμενί: «Βίωσα τον ρατσισμό στην Ισπανία»
Primera División

Καμενί: «Βίωσα τον ρατσισμό στην Ισπανία»

Για τις άσχημες μέρες στην Ισπανία μίλησε ο κίπερ της Μάλαγα, Κάρλος Καμενί.

23.03.2017 | 16:10

Για τις περιπτώσεις που βίωσε τον ρατσισμό κατά την παραμονή του στο ισπανικό πρωτάθλημα, μίλησε ο Καμερουνέζος γκολκίπερ της Μάλαγα, Κάρλος Καμενί.

Ο Καμενί, ο οποίος αγωνίζεται στα γήπεδα της Ισπανίας τα τελευταία δεκατρία χρόνια εξέφρασε με παράπονο σε γνωστό Μέσο Ενημέρωσης της χώρας κάποιες από τις χειρότερες εμπειρίες που έζησε στην πορεία του στη Λα Λίγκα.

«Η χειρότερη εμπειρία που είχα ήταν σε ένα παιχνίδι με τη Σαραγόσα, κερδίζαμε 1-0 και όλοι οι φίλαθλοι με αποδοκίμαζαν. Σε τέτοιο σημείο που ο διαιτητής με ρώτησε αν θέλω να διακοπεί η αναμέτρηση.

Σε ένα άλλο παιχνίδι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, το κοινό μου έριχνε μπανάνες. Αν μου έριχναν πάλι θα τις έτρωγα, γιατί σε άλλες περιοχές του κόσμου υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα» σημείωσε αρχικά ο Καμενί για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Είναι βάρβαρο που εν έτη 2017 μιλάμε για αυτήν την «αρρώστια». Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιτρέπεται σε τέτοιους ανθρώπους η είσοδος στα γήπεδα. Θα πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version