Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κουτίνιο έστειλε “αδιάβαστους” 3 παίκτες (vid)
Κόσμος

Ο Κουτίνιο έστειλε “αδιάβαστους” 3 παίκτες (vid)

Ο Φελίπε Κουτίνιο έκλεψε την παράσταση με μία ατομική του ενέργεια στην επικράτηση της εθνικής Βραζιλίας επό της Ουρουγουάης με 4-1.

24.03.2017 | 19:53

Η εθνική Βραζιλίας εδραιώθηκε στην κορυφή του ομίλου της μετά την εκτός έδρας της νίκη με 4-1 επί της Ουρουγουαής στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018. Έτσι, η “σελεσάο” έφτασε τους 30 βαθμούς και αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη “σελέστε” στους 7 πόντους.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Παουλίνιο, ο οποίος με τρία τέρματα (ένα ακόμη σημείωσε ο Νεϊμάρ) απάντησε στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καβάνι στο 9ο λεπτο χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο άσος της Λίβερπουλ, Φελίπε Κουτίνιο,ο οποίος με την τεχνική του κατάρτιση μάγεψε για μία ακόμη φορά το τηλεοπτικό κοινό. Ειδικότερα, σε μία φάση του πρώτου 45λεπτου έσκασε μία ποδιά στον Αρεβάλο για να γυρίσει πίσω και να ντριμπλάρει ξανά αυτόν και έναν ακόμη αντίπαλό του με αποτέλεσμα οι Ουρουγουανοί να τον ανακόψουν με φάουλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version