Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρελαμένος με τον Εμπαπέ ο Μουρίνιο!
Μονακό

Τρελαμένος με τον Εμπαπέ ο Μουρίνιο!

Πώς και πώς θέλει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της επόμενης σεζόν τον Κιλιάν Εμπαπέ ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", Ζοσέ Μουρίνιο.

27.03.2017 | 16:42

Μία παραμυθένια σεζόν κάνει φέτος ο Κίλιαν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός με τη φανέλα της Μονακό έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του, αλλά και τα γκολ του, παρά το γεγονός πως είναι μόλις 18 ετών.

Γι’ αυτό το λόγο και μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες θέλουν να τον κάνουν δικό τους και δείχνουν πρόθυμες να δώσουν ένα σκασμό χρήματα για χάρη του.

Μία από αυτές που θα κάνει τα πάντα… όλα για χάρη του στράικερ των Μονεγάσκων είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό γιατί ο τεχνικός της, Ζοσέ Μουρίνιο, ήδη… παραμιλάει με τα όργια του νεαρού παίκτη.

Μάλιστα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο, που είναι αρκετά έγκυρος στα ρεπορτάζ του έκανε γνωστό πως ο “special one” τον θέλει πώς και πώς για του χρόνου στο “Ολντ Τράφορντ”, μετά τις εμφανίσεις του Εμπαπέ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version