Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Αφού μπήκα φυλακή, μακάρι να τη βίαζα”
Αγγλία

“Αφού μπήκα φυλακή, μακάρι να τη βίαζα”

Ο πρώην πάικτης της Μάντσεστερ Σίτι, Άνταμ Τζόνσον, προέβη σε μία δήλωση που μόνο δυσχερέστερη έκανε τη θέση του στη φυλακή.

21.04.2017 | 16:03

Το Μάρτιο του 2016 ο Άνταμ Τζόνσον καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση αποδεχόμενος τις κατηγορίες περί αποπλάνησης, σεξουαλικής επαφής και σεξουαλικής δραστηριότητας με ένα 15 χρονο κορίτσι. Στη δίκη, μάλιστα, ο 29χρονος ακραίος επιθετικός, πατέρας ενός δίχρονου κοριτσιού, δήλωσε ντροπιασμένος για τις πράξεις του: “Ολόψυχα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό απολογούμαι για τις πράξεις μου”.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες η Sun έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίος ένας συγκρατούμενος του Άνταμ Τζόνσον ρώτησε τον Άγγλο για τη διάρκεια της ποινής του με τον τελευταίο να προβαίνει στην εξής σοκαριστική δήλωση: “Ποτέ δε βίασα την κοπέλα αλλά εύχομαι να το είχα κάνει για 6 χρόνια φυλακής”.

Κάποιες πηγές διαβεβαίωσαν τη Sun ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις ψαλίδισαν τις όποιες ελπίδες μείωσης της ποινής του. O Άγγλος πρώην άσος της Σάντερλαντ ανέφερε, επίσης, ότι υπάρχουν άνθρωποι που βίασαν 12χρονες αλλά τιμωρήθηκαν με λιγότερα από τα μισά χρόνια της δικής του ποινής.

Τέλος, ο Άνταμ Τζόνσον απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στο μέλλον σε βρετανική ομάδα θεωρώντας ότι δεν πρόκειται να του δώσουν ποτέ μία δεύτερη ευκαιρία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version