Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Για αυτό δεν αλλάζει την Adidas η Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης

Για αυτό δεν αλλάζει την Adidas η Ρεάλ

Τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ μπαίνουν κάθε χρόνο στο ταμείο της Ρεάλ Μαδρίτης από την συμφωνία με την Adidas.

06.05.2017 | 15:26

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Adidas μέσω του “Football Leaks”¨.

Η συγκεκριμένη σελίδα υποστηρίζει πως η Γερμανική εταιρία ένδυσης έχει δεσμευτεί να δώσει στη “Βασίλισσα” ένα δισεκατομμύριο ευρώ μεταξύ 2015 και 2024.

Κάθε σεζόν η Ρεάλ εισπράττει 70 εκατ. ευρώ και επιπλέον 22,5% από τις πωλήσεις των προϊόντων με το σήμα της ομάδας. Μαζί με αυτά τα χρήματα, υπολογίζεται ότι οι Μαδριλένοι εισπράττουν συνολικά 100 εκατ. το χρόνο.

Πάρα από τα παραπάνω που είναι τα σίγουρα έσοδα, η συμφωνία περιλαμβάνει και κάποια μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων. Αν η Ρεάλ κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα θα λάβει άλλα 2.5 εκατ, ενώ από το 2020 το ποσό θα ανέβει στα 3,5. Σε περίπτωση κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ η Adidas θα δώσει άλλα 5 εκατ. ευρώ.

Σε αντάλλαγμα η Adidas θα διοργανώνει τους πανυγηρισμούς στην πλατεία Θιβέλες που συγκεντρώνονται οι οπαδοί της Ρεάλ, βάζοντας φυσικά παντού το λογότυπο της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version