Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Εβρά…«σκότωσε» τα όνειρα την Νις!
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Ο Εβρά…«σκότωσε» τα όνειρα την Νις!

Η Μαρσέιγ επικράτησε με 2-1 της Νις με τον Πατρίς Εβρά να πετυχαίνει το γκολ της νίκης για τους Μασσαλούς!

08.05.2017 | 00:07

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της 36ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματοςη Μαρσέιγ φιλοξένησε την Νις με τις δύο ομάδες να καίγονται για την νίκη,ωστόσο οι Μασσαλοί ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος καθώς πήραν σπουδαίο τρίποντο επικρατώντας με 2-1.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε δυνατά με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να προηγηθούν.Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ,με τον Γκομίς να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτια μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Παγέτ.Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν,ωστόσο ο Πελέ είχε τις κατάλληλες απαντήσεις.

Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι και έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με τον Μάριο Μπαλοτέλι στο 50′.Οι Μασσαλοί όμως πήραν εκ νέου το προβάδισμα όταν και ο Εβρά σημείωσε το 2-1 με κοντινή κεφαλιά στο 67′.

Τεράστια νίκη για την Μαρσέιγ που την ανεβάζει στην 5η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ,ενώ από την άλλη η Νις παραμένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -6 από την δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ολιμπίκ Μαρσέιγ
Ετικέτες
Exit mobile version