Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κατακεραύνωσε τον Λαμ ο Μπάλακ
Home Page

Κατακεραύνωσε τον Λαμ ο Μπάλακ

Ο Μίκαελ Μπάλακ, μόνο καλά λόγια δεν έχει να πει για τον Φίλιπ Λαμ.

21.05.2017 | 20:11

Ο Φίλιπ Λαμ αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τους αγωνιστικούς χώρους πριν λίγες μέρες δίνοντας πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 34 ετών, έχοντας δημιουργήσει τη δικιά του κληρονομιά στο Μόναχο.

Άπαντες είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον Γερμανό δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος δεν αντίκρισε ποτέ στην καριέρα του κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της εθνικής Γερμανίας, Μίκαελ Μπάλακ, δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τον Φίλιπ Λαμ, τον οποίο δεν έχει συγχωρέσει ποτέ.

Ειδικότερα, παραμονές της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, ο αρχηγός των “πάντσερ”, Μίκαελ Μπάλακ, δε μπόρεσε να συμμετάσχει στη διοργάνωση λόγω ενός τραυματισμού με αποτέλεσμα το περιβραχιόνιο να περάσει στον δεξιό μπακ της Μπάγερν Μονάχου. Η εθνική Γερμανίας τερμάτισε τρίτη στο Μoυντιάλ της Νότιας Αφρικής αλλά ο Λαμ αρνήθηκε να επιστρέψει το περιβραχιόνιο στον Μπάλακ, ο οποίος έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά για την “νασιοναλμανσαφτ”.

“Τυχαίνω να ξέρω το άλλο πρόσωπο του Λαμ. Δεν γνώριζα ότι ένας παίκτης που αναλαμβάνει χρέη αρχηγού δεν πρέπει μετά να επιστρέψει το περιβραχιόνιο. Αυτή ήταν μία μετωπιαία επίθεση. Ποτέ δεν έκανα το βήμα πίσω στην εθνική ομάδα μετά από αυτό το γεγονός. Δεν είχα καμία ευκαιρία να αντιδράσω. Ο τρόπος με το οποίο εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν ήταν καθόλου ωραίος”.

Να σημειωθεί ότι προτάθηκε στον Μπάλακ να επιστρέψει στην εθνική Γερμναίας προκειμένου να προσθέσει 2 ακόμα συμμετοχές και να φτάσει τις 100 με το εθνόσημο αλλά ο πρώην παίκτης της Μπάγερν χαρακτήρισε “φάρσα” το όλο σκηνικό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version