Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Η Τότεναμ ήθελε τον Χαλίλοβιτς για αντί-Μπέιλ”
Τότεναμ

“Η Τότεναμ ήθελε τον Χαλίλοβιτς για αντί-Μπέιλ”

Ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκερμπ με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Αλέν Χαλίλοβιτς βρέθηκε πολύ κοντά στην Τότεναμ αλλά το περιβάλλον του παίκτη "χάλασε" την μεταγραφή.

21.05.2017 | 14:13

Πριν λίγα χρόνια ο Αλέν Χαλίλοβιτς ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αλλά για την ώρα δεν έχει καταφέρει να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων.

Η μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα δεν του έδωσε την εκτόξευση που θα περίμενε κανείς και πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της Λας Πάλμας χωρίς να εντυπωσιάζει.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ο Κροάτης επέλεγε την Τότεναμ δυο χρόνια πριν πάρει μεταγραφή για τους Καταλανούς.

O πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκερμπ με δηλώσεις του υποστήριξε πως υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα του και την Τότεναμ αλλά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή.

“Όταν ήταν 16 ετών η Τότεναμ είχε πουλήσει τον Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης και μας έδιναν 25 εκατ. για τον Χαλίλοβιτς και τον Τιν Ζεντβάι. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν στα 10 εκατ. και τελικά συμφωνήσαμε στα 25.

Όταν επέστρεψα στην Κροατία μίλησα με τις οικογένειες των παικτών και συμφώνησαν και εκείνες. Λίγες μέρες αργότερα μίλησα με τον πατέρα του Χαλίλοβιτς και μου είπε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με το deal, τότε τρελάθηκα και χάλασε η μεταγραφή.

Η μόνη που βγήκε ζημιωμένη ήταν η Ντιναμό καθώς αναγκαστηκαμε να τον πουλήσουμε για πολύ λιγότερα μερικά χρόνια μετά”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version