Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιμένει για Βιτόλο η Ατλέτικο αλλά…
Home Page

Επιμένει για Βιτόλο η Ατλέτικο αλλά…

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εξακολουθεί να θέλει τον Βιτόλο της Σεβίλλης αλλά ο παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο για να κάνει το ντεμπούτο του.

06.06.2017 | 03:32

Αν δεν υπήρχε η απαγόρευση μεταγραφών, κατά πάσα πιθανότητα ο Βιτόλο θα είχε ήδη ανακοινωθεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ισπανός επιθετικός είχε εκφράσει την επιθυμία του να αφήσει τη Σεβίλλη για ένα μεγαλύτερο σύλλογο και η Ατλέτικο έμοιαζε ο ιδανικός προορισμός.

Τα πράγματα όμως αλλάζουν από τη στιγμή που ακόμα και αν πάρει μεταγραφή για τους “ροχιμπλάνκος” δεν θα μπορεί να παίξει μέχρι τον Ιανουάριο.

Αυτό είναι αρκετό να φρενάρει την υπόθεση καθώς ο Βιτόλο δεν θέλει να μείνει σε απραξία ενόψει του Μουντιάλ το επόμενο καλοκαίρι.

Υπήρξε η σκέψη να δοθεί για έξι μήνες δανεικός αλλά  η Ατλέτικο  δε θα ήθελε να αφήσει έναν τέτοιο παίκτη σε μια ανταγωνίστρια ομάδα, ενώ και η Σεβίλλη δεν θα μπορούσε να τον δηλώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με βάση όλα τα παραπάνω, οι “ροχιμπλάνκος” στρέφονται στην περίπτωση του Σάντρο καθώς θα είναι πολύ ευκολότερο να μείνει δανεικός στην Μάλαγα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version